The Mountain Retreat

Announcements, FAQ, Help => Announcements => Topic started by: Admin on March 11, 2018, 01:40:14 PM

Title: NOTICE!
Post by: Admin on March 11, 2018, 01:40:14 PM
The forum has been down for most of the morning because we had a database corruption issue yesterday that was causing posting, titling and searching problems for many in the forum, the database has been repaired and hopefully all those problems are behind us. Thanks for your patience and if you see any more peculiarities on the forum, let us know.
  Thanks
Title: Re: NOTICE!
Post by: Davis on March 13, 2018, 08:09:56 PM
The Peace smiley hickups when I tried to use it in a post.
Title: Re: NOTICE!
Post by: Admin on March 14, 2018, 09:52:42 AM
Thank You.
Title: Re: NOTICE!
Post by: Admin on May 06, 2018, 03:03:54 PM
The Posting error bug has been fixed:

(You don't have permission to access /yabbse/index.php on this server)

So you shouldn't have any more trouble posting and getting this error messages. Thanks for your patience regarding this.
Title: Re: NOTICE!
Post by: Emily on May 06, 2018, 03:56:48 PM
 &TY
Title: Re: NOTICE!
Post by: Erik Diamond on May 06, 2018, 04:07:35 PM
I still have problem.



Title: Re: NOTICE!
Post by: Admin on May 06, 2018, 04:41:13 PM
What is the nature of the problem?
Title: Re: NOTICE!
Post by: Erik Diamond on May 06, 2018, 07:36:18 PM
Admin,

Sorry about the quality of the images.   

The first image below is to show what I type in the message body before I post: 

(http://i65.tinypic.com/15fq8pe.png)

The second image is to show you what happened after I click Post.

(http://i67.tinypic.com/d75nn.png)
Title: Re: NOTICE!
Post by: Erik Diamond on May 06, 2018, 07:53:25 PM
Maybe you can try upgrade Simple Machine Forum to 2.0.15 that has been released last November.  Your current version is 2.0.13.  I don't know if it will fix everything but worth a try. 

Thanks
Title: Re: NOTICE!
Post by: Admin on May 06, 2018, 08:44:44 PM
Strange. Can anyone else duplicate the error? It doesn't happen when I do it. I'm not sure it isn't in Erik's cache. Thanks
Title: Re: NOTICE!
Post by: Melanie on May 06, 2018, 09:12:02 PM
 &TY

This is a test

works for me.
Title: Re: NOTICE!
Post by: Philly Dawg on May 06, 2018, 10:17:35 PM
I was getting the error whenever I quoted anything, but I tested it just now and it's all fixed.

Title: Re: NOTICE!
Post by: Erik Diamond on May 07, 2018, 09:47:15 AM
I noticed that it seems okay with Internet Explorer but not Chrome browser.  Sounds like it may have to do with your host's mod security issue.



Host's Mod Security Issue (https://wiki.simplemachines.org/smf/Mod_security_-_Having_problems_with_mod_security)
Title: Re: NOTICE!
Post by: Admin on May 07, 2018, 11:32:39 AM
Yes, it was a mod security issue, which was resolved. You seem to be the only one that is still having an issue which is very strange since I could duplicate the problem everyone was having before and thus correct it, but now none have any problem. Since you say it seems okay with Internet Explorer but not Chrome browser, and no one else is experiencing it, again that would indicate perhaps a cache problem where it's still in the browser memory. I would suggest you try flushing it.
Title: Re: NOTICE!
Post by: Erik Diamond on May 07, 2018, 01:30:21 PM
Ok. I did flush chromeís cache and still have problem.  Itís ok, Iíll just use IE from now on.


Thanks.
Title: Re: NOTICE!
Post by: Trevor on May 07, 2018, 03:58:36 PM

All OK now on this end.
Title: Re: NOTICE!
Post by: Admin on January 24, 2019, 10:26:26 AM
NOTICE
Studyman has been banned from posting for violation of rules. If when the ban is over he wants to return, that is his prerogative.